सदस्यता रद्द गर्नको प्रक्रिया
तपाईंको सदस्यता रद्द गर्नको लागि, तपाईंले आफ्नो खातामा लगइन गर्नुपर्छ र सदस्यता व्यवस्थापन सेक्सनमा जानुहोस्। त्यहाँ, रद्द गर्ने विकल्प चयन गर्न सकिन्छ। प्रक्रिया सरल र छिटो छ, र तपाईंले कुनै अतिरिक्त प्रमाण वा कल गर्न आवश्यक छैन।
रद्द गर्ने क्रममा ध्यान दिनुपर्ने कुराहरु
रद्द गर्ने निर्णय तपाईंको अन्तिम मिति सम्म प्रभावकारी हुन्छ। यदि तपाईंले सदस्यता रद्द गर्नुभयो भने, नयाँ बिलिङ चक्र सुरु हुँदैन। साथै, तपाईंको पहुँच अझै सक्रिय रहन्छ जबसम्म वर्तमान अवधि समाप्त हुँदैन।
पुष्टिकरण रद्दीकरणको
सदस्यता रद्द गरेपछि, तपाईंलाई एक पुष्टिकरण इमेल प्राप्त हुनेछ। यसले तपाईंको रद्द गर्ने प्रक्रिया सफल भएको पुष्टि गर्दछ। यदि तपाईंले त्यो इमेल प्राप्त गर्नुभएको छैन भने, कृपया आफ्नो स्पाम वा अनावश्यक फोल्डर जाँच गर्नुहोस्।
डोकुमेन्टहरू र पहुँच
रद्द गरेपछि पनि, तपाईंले डाउनलोड गरेको सबै डोकुमेन्टहरू र सेवाहरू पहुँच गर्न सक्नुहुन्छ, जबसम्म तपाईंको खाता सक्रिय छ। यदि तपाईंले कुनै नयाँ डोकुमेन्ट आवश्यक परे, तिनीहरूलाई डाउनलोड गर्न सकिन्छ।
प्रश्नउत्तर (FAQ)
म मेरो सदस्यता किन रद्द गर्न सक्छु?
तपाईंले आफ्नो आवश्यकताअनुसार, सेवा प्रयोग गर्न नचाहने वा अन्य कुनै व्यक्तिगत कारणले सदस्यता रद्द गर्न सक्नुहुन्छ।
रद्द गरेपछि म के गर्न सक्छु?
सदस्यता रद्द गरेपछि, तपाईंले उपलब्ध सबै सेवाहरू प्रयोग गर्न सक्नुहुन्छ जबसम्म तपाईंको सदस्यता समाप्त हुँदैन। नयाँ डोकुमेन्टहरू डाउनलोड गर्न र पुराना फाइलहरू पहुँच गर्न सकिन्छ।
रद्द गर्ने प्रक्रिया कति लामो हुन्छ?
यो प्रक्रिया सामान्यतया तुरुन्तै पूरा हुन्छ। तपाईंले आफ्नो खाताबाट रद्द गर्ने विकल्प चयन गरेपछि, तपाईंलाई पुष्टिकरण इमेल प्राप्त हुनेछ।